Hoe werkt het?

De ijshockeyschool

Vind je ijshockey een supercoole sport en wil je het ook leren? Meld je aan voor een gratis proeftraining bij de ijshockeyschool!
Je kan er leren schaatsen, bochtjes maken, remmen en natuurlijk hockeyen met een stick en puck. Je wordt goed ingepakt met handschoenen, scheen- en elleboogbeschermers. Wie durft leent bij ons ijshockeyschaatsen, een helm en een stick en stapt het ijs op.
Het is vooral erg leuk, dus meld je gauw aan!

Elke speler begint met een proeftraining op de ijshockeyschool: er isafhankelijk van de periode in het seizoen mijn altijd plaats voor nieuwe kinderen. Meld je wel even aan als je wilt komen.

wanneer:
De ijshockeyschool is iedere zondag van 15:45 tot 16:45 uur (minimaal 30 minuten van tevoren aanwezig)
voor wie:
Alle kinderen van 4 jaar t/m 17 jaar
plaats:
De hal van de Jaap Edenbaan, Radioweg 64, 1098 NJ in Amsterdam
seizoen:
Het seizoen loopt van begin september tot eind maart
kosten:
Voor een geheel winterseizoen (sep-mrt) €185,– (2019/2020)

Proeflessen:
De eerste proeftraining is gratis. Daarna kan je nog twee proeflessen volgen voor €10. We hopen natuurlijk dat je vervolgens besluit om lid te worden van de Amsterdam Tjgers!

Kleding:
Voor de training op de ijshockeyschool is beschermende kleding verplicht.
Voor de proeflessen en de eerste paar trainingen heb je nodig:

Als je lid wordt heb je een uitrusting nodig. De vereniging heeft in beperkte mate tweedehands spullen beschikbaar. Deze worden uitgeleend voor de periode dat je ze nodig hebt. !! Vanwege Covid 19 kunnen er tijdelijk geen spullen op geleend worden. Via info@skatingbetty.nl kan je spullen huren

Spelen in een team:
Nieuwe spelers beginnen bij ons op de ijshockeyschool.