TrainMore Sponsor 2016-2017

28/09/2016

trainmore-logo-150x150Amstel_tijgers_50_logo_schild_zwart
Voor het derde seizoen op rij ondersteunt fitnessketen TrainMore de Amstel Tijgers in haar sportieve ambities.

Waar in het eerste seizoen nog sprake was van een bescheiden eerste divisieteam werd vorig seizoen de stap naar de nieuw opgezette BeNe-League gemaakt.

Voor beide partijen werd de uitdaging hierdoor alleen maar groter. Het behalen van de play-offs afgelopen seizoen was dan ook een mooi eerste resultaat.

Komend seizoen zullen we met het verse team van Dave Hyrsky weer de play-offs zien te behalen voor zowel Bekertoernooi als BeNe-League en Amstel Tijgers dichter bij de landstitel en competitiewinst gaan brengen. De kaarten liggen nog niet op tafel maar met de huidige line-up en uitgebreide begeleiding zijn de kansen goed.

De vernieuwde en enthousiaste spelersgroep staat in ieder geval te popelen om zaterdag 1 oktober a.s. om 18:00 u tegen Heerenveen in de Jaap Eden Hal in Amsterdam het dak van de hal af te spelen.

Met de financiele, mentale en letterlijk fysieke steun van TrainMore voelt de spelersgroep zich gesterkt en ziet het er naar uit dat het weer een zinderend en fantastisch seizoen gaat worden.

TrainMore en de Amstel Tijgers heten het publiek graag van harte welkom bij onze waanzinnig enerverende en spannende wedstrijden in de vertrouwde omgeving van de Jaap Eden Hal.

Abonnementen voor de dertien thuiswedstrijden en eventuele play-off-wedstrijden zijn te verkrijgen bij ticketpoint. Losse e-tickets voor de wedstrijden deze link. Of aan de kassa van de Jaap Edenbaan.

Line-Up 1e Team:

Jacob van Duin G
Danny van Rijswijk G
Jeremy Borgman G
Jasper Jaspers D
Marino Bakker D
Sam van Duin D
Stef Overweg D
Mike Overweg D
Tobias Kathan D
Olivier Leenders D
Rocco van Hoorn F
Josh Prudden F
Julian Berteling F
Daniel Lam F
Donny van Musscher F
Michael Mackie-Kwist F
Bryan Hoogenraad F
Tobie Collard F
Calvin Pohlman F
Connor Barette F
Marcel Kars F
Donny Pohlman F
Hayley de Jong F
Kalle Pirinen F

Cafe Boven Nul / Cafe Jaap zal zorgen dat er voor het publiek voldoende versnaperingen te krijgen zijn om, tijdens de spaarzame rustige momenten gedurende de wedstrijd, de innerlijke mens te versterken. Er zijn in de hal horeca verkooppunten.

Let op!! Parkeren in de directe omgeving van JE blijft een belangrijk probleem.
Er is echter vlakbij het treinstation Science Park aan de Kruislaan (ongeveer drie minuten lopen).
Bij Science Park zelf is ook behoorlijk wat betaald parkeergelegenheid.
Er is een tramhalte op de Middenweg Lijn 9 (drie minuten) en bushalte Lineausparkweg op de Kruislaan Bus 40 (een minuut).
En je kunt natuurlijk altijd met de fiets komen 🙂
Voor parkeren in Oostpoort zie bijgevoegde link: Parkeren Oostpoort
Je moet dan, of een stukje(±10min) lopen, of nog even met tram 9.
Kom vooral op tijd om nog even gezellig een drankje te drinken of een hapje te eten en vooral zeker te weten dat je niets van de wedstrijd mist.

Tot in de Jaap Edenhal. Tot bij de wedstrijden. Go, Go Tijgers Go!!!
trainmore-logo-150x150Amstel_tijgers_50_logo_schild_zwart